Casca Moto Hjc Cs 15 Alb Lucios Cu 4 Stele Sharp Casca Integrala Full

Casca moto

Echipament moto

Casca moto HJC CS-15 Alb lucios cu 4 stele SHARP casca integrala full Casti Casca Moto Casti Moto Casca Motocicleta Casti Motocicleta Casca Scooter Casca atv Casca de motocicleta Casca Motocross Casca Moto de vanzare Casca Shoei Casca Agv Casti de vanzare

Motociclete second hand

Bucuresti, judetul Bucuresti

M

Altele

Full-Face

Produs nou

Descriere proprietarTe aşteptam pe SmartMoto.ro pentru a vedea toate echipamentele moto! Produsele se pot proba în showroomul din Bucureşti, str. Băniei nr.17, etaj 1, sector 3 (la piaţa Sf Gheorghe, intre Unirii şi Universitate).

Marimi disponibile:XS (53-54 cm) | S (55-56 cm) | M (57-58 cm) | L (59-60 cm) | XL (61-62 cm) | XXL 63 cm

Casca moto HJC CS-15 îţi oferă tot confortul şi toată siguranţa de care ai nevoie la un preţ imbatabil. Carcasa vine în două dimensiuni şi este confecţionată din Polycarbonat performant astfel încât greutatea să fie una redusă iar rezistenţa una crescută, CS-15 având un rating de 4/5 stele la testele SHARP.

Interiorul este fabricat dintr-un material special denumit bioceramic Nylex ce are proprietăţi antibacteriene şi în acelaşi timp un grad crescut de respirabilitate astfel încât casca să se usuce rapid în timpul verii.De asemenea interiorul este complet detaşabil pentru o curăţare uşoară şi suplimentar oferă posibilitatea să poţi purta cu uşurinţă ochelarii preferaţi, de soare sau de vedere.

Viziera HJ-09 montată pe HJC CS-15 oferă protecţie 95% UV-A & B şi suplimentar este pregătită pentru instalarea Pinlock-ului. În partea stângă a vizierei se afla şi sistemul de blocare al acesteia care previne deschiderea accidentală la viteze ridicate.

Sistemul ACS (ADVANCED CHANNELING VENTILATION SYSTEM) oferă o ventilare bună în zilele călduroase prin cele trei aerisiri reglabile poziţionate în partea din fata + cele 2 evacuări aflate în spate.

HJC CS-15 vine cu deflector de respiraţie ce are rol în a devia aerul expirat departe de viziera. Protecţia de bărbie izolează casca destul de bine şi previne intrarea insectelor în interior.

Închiderea curelei este una micrometrica pentru o ajustare precisă, rapidă şi confortabilă.
Avantaje Casca moto HJC CS-15 Alb lucios:

– Construcţia avansată aerodinamică din policarbonat conferă căştii o greutate redusă de 1400 g dar în acelaşi timp şi rezistenţă pentru ca tu să te bucuri de confort şi siguranţă în acelaşi timp

– Căptuşeala detaşabilă în întregime îţi permite să o speli, astfel te vei bucura mereu de un interior curat şi fresh. Interiorul este antibacterian iar în zona urechilor exista deja decupajul făcut pentru montarea unui sistem intercom.

– Se pot purta ochelarii de soare/vedere întrucât în zona tâmplelor este făcut un canal special pe unde se pot introduce aceştia

– Viziera cu protecţie 95% UV-A & B şi sistem Pinlock ready. (Pinlock este un sistem anti aburire ce se montează pe interiorul vizierei). Pentru achiziţionarea Pinlock-uli vă rugăm intraţi la categoria “Accesorii casti”

– Cureaua ajustabilă micrometric îţi conferă o fixare sigură cu o deschidere/închidere rapidă şi uşoară

– 5 aerisiri dintre care trei frontale şi doua pe spatele căştii pentru evacuare (asigură ventilarea optimă a căştii pe timp de vară şi previne aburirea vizierei în sezonul rece)

– Protecţie de respiraţie detaşabilă ajută la prevenirea aburirii vizierei deviind respiraţia în jos, departe de viziera

– Protecţie bărbie împotriva vântului şi insectelor îţi oferă o izolare cât mai bună a căştii împotriva prafului, a vântului şi a zgomotului produs de acesta

– Standard de siguranţă: ECE 22.05 (Europa) + 4 stele SHARP reprezintă o garanţie a protecţiei pe care casca ţi-o oferă

Echipamentele se pot proba si cumpara in Bucuresti din zona Sf. Gheorghe (intre Unirii si Universitate) - pentru program si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Transportul in tara se face doar prin curier şi costă 19 RON oriunde în România.

ID anunt: 6124Adaugat in: 05-05-2022, vizualizat de: 421 ori

Vezi anuntul original pe

Motolist Contacteaza vanzatorul

Motoare de vanzare

MOTOCICLETE RECOMANDATE
Motocicleta SUZUKI VS 600 Intruder Motocicleta SUZUKI VS 600 Intruder

Motocicleta

SUZUKI VS 600 Intruder

Motocicleta SUZUKI VS 600 Intruder - 1995 - 33000 km, 45 Cp - Suceava de vanzare

Suceava
1995
2550
Motocicleta KTM 990 ADVENTURE Motocicleta KTM 990 ADVENTURE

Motocicleta

KTM 990 ADVENTURE

Motocicleta KTM 990 ADVENTURE - 2007 - 60000 km, 100 Cp - Oradea, judetul Bihor de vanzare

Bihor
2007
5500
Motocicleta SUZUKI GSX 550 Motocicleta SUZUKI GSX 550

Motocicleta

SUZUKI GSX 550

Motocicleta SUZUKI GSX 550 - 1985 - 82000 km, 62 Cp - Bucuresti de vanzare

Bucuresti
1985
990

Ai o casca de vanzare?

Acest serviciu va este oferit de

Motolist

unde aveti posibilitatea de a

Adauga un anunt gratuit