Casca Moto Agrius Wrath– Negru Mat Casca Moto Integrala Ochelari Soare

Casca moto

Echipament moto

Casca moto Agrius Wrath– Negru mat casca moto integrala ochelari soare Casti Casca Moto Casti Moto Casca Motocicleta Casti Motocicleta Casca Scooter Casca atv Casca de motocicleta Casca Motocross Casca Moto de vanzare Casca Shoei Casca Agv Casti de vanzare

Motociclete second hand

Bucuresti, judetul Bucuresti

M

Altele

Full-Face

Produs nou

Descriere proprietarPentru alte modele si echipamente moto, intrati la `Anunturile utilizatorului` sau pe SmartMoto.ro

Marimi disponibile: S, M, L, XL, XXL (intrebati ce marimi sunt pe stoc)

Casca moto Agrius Wrath se remarca prin designul deosebit si prin avantajele pe care le ofera, totul intr-un pret foarte bun. O inovatie cu care vine Agrius Wrath este protectia impotriva vantului ce se extinde din captueala spre baza gatului. Astfel zgomotul resimtit in casca este diminuat.
Casca moto Agrius Wrath vine la pachet cu tot ce ai nevoie pentru siguranta si confort, descopera mai jos toate avantajele detaliate si explicate:

-Carcasa aerodinamică din ABS – Pe lângă designul aerodinamic, carcasa din ABS oferă o rezistenţă crescută care te va proteja în cazul unui eveniment neprevăzut.

-Ochelari de soare rabatabili – Se pot coborî şi ridica înapoi în casca foarte rapid şi uşor, cu o singură mână. Vor fi foarte utili în zilele însorite!

- Sistem de ventilaţie Multi-Point –Agrius Wrath vine dotată cu cinci aerisiri, care îţi vor permite să ai o ventilaţie excelentă în zilele călduroase. Frontal se afla 3 aerisiri ce se pot închide complet în cazul în care doreşti acest lucru iar in spate se afla 2 aerisi pentru evacuarea aerului din casca

-Sistem Micro-Metric de închidere – Este cel mai rapid şi simplu mod de a închide casca, ce îţi permite să ajustezi la fix cureluşă. În acest fel păstrezi confortul ridicat şi nu compromiţi nici siguranţa!

-Cortina împotriva vântului – Acest element inovator are rolul de a crea o barieră ce va opri vântul să intre în cască, reducând astfel zgomotul şi turbulentele la viteze crescute.

-Viziera cu poziţii multiple – Viziera se poate deschide la jumatate sau complet, in functie de preferinta riderului

- Viziera Pinlock-Ready – Viziera vine pregătită cu cei doi pini laterali pe care se poate monta folia anti aburire de la Pinlock (se achiziţionează separate din categoria Accesorii căşti)

-Viziera rezistenta la zgârieturi – Viziera o să reziste la zgârieturi fine provocate de utilizarea de zi cu zi.

-Viziera Quick Release – Sistemul cu arcuri în care este prinsă viziera conferă o etanşeizare bună dar în acelaşi timp permite o detaşare rapidă şi fără efort.

-Poziţia “puţin crăpată” a vizierei’ – Înseamnă că viziera se poate deschide foarte puţin, cea ce ajută la dezaburire în zilele mai friguroase (mai ales dacă nu ai folie anti aburire) şi la o ventilare suplimentara în zilele călduroase

-Purtarea ochelarilor – Easy Fit – Căptuşeala interioară are o formă specială care permite introducerea cu uşurinţă a ochelarilor şi oferă astfel un confort mai ridicat celor care nu se pot despărţi de ochelari

-Căptuşeală complet detaşabilă – Se poate spăla şi curata cu uşurinţă, păstrând interiorul fresh tot timpul

-Decupaj pentru difuzoare – Casca vine pregătită pentru a putea monta difuzoarele de la un intercom.

-Spoiler spate – Proiectat pentru o stabilitate aerodinamică maximă, astfel încât aerul să curgă cât mai lin iar tu să simţi casca cât mai confortabilă pe cap.

-Protecţie de bărbie detasabila– Ajuta la izolarea fonică a căştii şi reduce zgomotul provocat de vând. Suplimentar reduce riscul ca să îţi intre în casca o insectă.

-Deflector de respiraţie detaşabil – Are rol de a devia aerul cald expirat departe de viziera pentru a preveni aburirea acesteia. Vară se poate da jos

-Aprobata ECER 22.05 – Casca deţine standardul de siguranţă obligatoriu pentru Europa.

-Greutate – 1450±50 g

Echipamentele se pot proba si cumpara in Bucuresti din zona Sf. Gheorghe (intre Unirii si Universitate) - pentru program si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Transportul in tara se face doar prin curier şi costa 19 ron oriunde în România!

ID anunt: 6333Adaugat in: 31-08-2022, vizualizat de: 134 ori

Vezi anuntul original pe

Motolist Contacteaza vanzatorul

Motoare de vanzare

MOTOCICLETE RECOMANDATE
Motocicleta HONDA VFR 800 Motocicleta HONDA VFR 800

Motocicleta

HONDA VFR 800

Motocicleta HONDA VFR 800 - 2000 - 79484 km, 105 Cp - Bihor de vanzare

Bihor
2000
2450
Motocicleta YAMAHA XJR 1300 Motocicleta YAMAHA XJR 1300

Motocicleta

YAMAHA XJR 1300

Motocicleta YAMAHA XJR 1300 - 1999 - 74000 km, 120 Cp - Reghin, judetul Mures de vanzare

Mures
1999
2550
Motocicleta BMW K 1200 RS Motocicleta BMW K 1200 RS

Motocicleta

BMW K 1200 RS

Motocicleta BMW K 1200 RS - 1998 - 88000 km, 130 Cp - Bihor de vanzare

Bihor
1998
1850

Ai o casca de vanzare?

Acest serviciu va este oferit de

Motolist

unde aveti posibilitatea de a

Adauga un anunt gratuit